Változtass! 7 ok, amiért minden férfi azonnal szakítani fog veled


Lehet, hogy nálad van a hiba?

Már jó ideje nem volt egy tartós kapcsolatod sem? Irigykedve nézed a tavaszi napsütésben andalgó párokat? Nem gyanús, hogy már megint Téged hagytak el és nem te szakítottál? Gondoltál már arra, hogy nem biztos, hogy a világ összes hímneműje összeesküdött ellened, hanem esetleg a Te készülékedben van a hiba?

1. Felejtsd el a zsáneredet!

Felejtsd el a zsáneredet! Lehet, hogy nincs kék szeme és szőke haja a leendő pasidnak, de attól még beválhat. Nagyon kevés az az eset, amikor pont olyan férfit találsz, amilyent az álmaidban elképzeltél. Nem baj, ha alacsonyabb, barnább, vékonyabb, teltebb, egy kis kompromisszum sosem árt.

2. Ne az anyagiak legyenek a legfontosabbak

Nincs tűzpiros Jaguárja? Na és akkor mi van? Majd együtt vesztek egyet. Persze értem én, hogy jó dolog, ha egy bizonyos egzisztenciával rendelkezik a lovagod, de lehet, hogy még nem tart ott. Viszont ez még nem azt jelenti, hogy lúzer, csak még nincs a karrierje csúcsán, vagy szorgalmas fajta és lépésről-lépésre halad. Ha az anyagiak mindennél fontosabbak az életedben, lehet, hogy nem árt egy kis önvizsgálat.

3. Éljenek a megérzések!

Bízz az ösztöneidben! Ha nem tudod észérvekkel alátámasztani, hogy miért jó vele, nem is kell. A lényeg, hogy jól érezd magad a társaságában. Nem fontos mindig mindennek tudni az okát, hagyatkozz a megérzéseidre.

4. Elég a felesleges beszédből!

Ne fecsegj folyton! Nem baj, ha nem ismeri az összes barátnőd minden búját-baját, lehet, hogy nem is érdekli. A férfiak azt is nagyon tudják értékelni, ha egy nő a megfelelő időben figyelmesen hallgat. Jó tudom, hogy a foci, vagy az űrutazás nem pont az érdeklődési körödhöz tartozó dolgok, de fogd fel úgy, hogy éppen gyarapítod az ismereteidet egy eddig ismeretlen témában. Hidd el, a párod nagyra fogja értékelni a figyelmedet.

5. Ne tapadj!

Ne keresd állandóan a kedvét! A fickók ráunnak, ha folyton-folyvást csak az óhajait lesed. Tudom, hogy a kedvébe szeretnél járni, ez nem is baj, csak ne folyamatosan. Többre fogja becsülni, ha időnként a kedvenc ételét főzöd, vagy megleped egy kosármeccs belépővel, mintha mindig lesnéd minden szavát.

6. A család legyen türelmes

Pár hét után még nem kell ismernie az egész rokonságot! Természetes, ha be szeretnéd mutatni otthon, de elég egyelőre a szűk családdal kezdeni. A pasikat megrémiszti a sok rokon és az olykor véletlenül felröppenő, házassággal, vagy további tervekkel kapcsolatos kérdések. Ezek időnként elég kellemetlen szituációkat idézhetnek elő.

7. Ne hanyagold a barátaidat!

Engedd levegőhöz jutni! A legjobb, ha nemcsak engeded a barátaival lógni, de te is szervezel magadnak csajos estét. Nem szabad egy kapcsolat kedvéért sem elhanyagolni a korábbi barátaidat és a párodtól sem várhatod el ugyanezt. Az, hogy milyen gyakran teszitek ezt, úgy is kialakul. Hidd el ez a gesztus csak megerősít, egy egyébként működő kapcsolatot.

Ne sértődj meg, fejlődj!

Ha kicsit is elgondolkodtál, valamelyik tanácson, lehet, hogy beletrafáltunk egy létező problémába. Érdemes tovább gondolkodni rajta, hátha rájössz, hogy van még mit változtatni a hozzáállásodon. Ne érezd magad sértve, az olykor nyers megfogalmazás miatt, de mi nők egyszerűen így működünk: néha erőteljesebben kell kimondani az igazságot, hogy meghalljuk.

Ismerje meg párkapcsolati szakértőnket Kozma Anitát!

Küldjön üzenetet