Társkeresési tanácsadás

A társkeresés elvileg egy jó móka. Nem szabad, hogy úgy érezzük egyetlen randevún, vagy éppen több találkán múlik a jövőnk. A randevúzás célja ennél sokkal egyszerűbb: ez egy alkalom arra, hogy megismerjünk valakit és megadjuk a lehetőséget a másiknak, hogy bepillantást nyerjen a mi személyiségünkbe, világunkba, hogy aztán eldönthessük, szeretnénk-e egymással több időt eltölteni.


A mai rohanó világban sajnos tapasztalataim alapján a társkeresés nem minden esetben "jó móka", sőt sok esetben nyomasztó lehet ha az embernek nincs társa. Tipikus példa az egyedülálló harmincas nők és a szingli negyvenes férfiak. Kétségbeesetten keresik a társukat, amennyiben nem találják egyfajta nyomasztó érzés alakul ki bennük, amely rányomja a bélyegét a mindennapjukra. Folyamatosan kérdéseket kapnak szülőktől, barátoktól, munkatársaktól: Mikor fogsz megállapodni? Ki fogsz futni az időből? Ez még-tovább rontja az amúgy is nyomasztó helyzetet, egy ördögi kör alakul ki, a nyomás hatására még "nehezebb" társat találni, ugyanis ezt megérzi a másik fél is, nehezebb kapcsolatot teremteni.


Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan problémák, krízishelyzetek amikor úgy érzi egyedül már nem képes megküzdeni a kialakult helyzetek kezelésével, és egy kívülálló segítségére van szüksége. A krízishelyzetek sokszor úgy jelentkeznek, hogy a problémák sokasodnak és a korábban bevált problémamegoldási eszközökkel nem képes túllépni az adott élethelyzeten ezáltal reménytelennek, tehetetlennek élni meg a mindennapokat.


A társkeresési konzultációt azoknak ajánlom, akik négyszemközti beszélgetés keretén belül szeretnének egy kívülálló szakember segítségével megtalálni azokat a lehetőségeket, eszközöket amelyek közelebb viszik a társ megtalálásához.


 Ha úgy érzi, megérett a helyzet egy beszélgetésre, akkor forduljon hozzám bizalommal!

Ismerje meg párkapcsolati szakértőnket Kozma Anitát!

Küldjön üzenetet