Rólunk


  Meggyőződésünk, hogy szinte mindannyiunk számára fontos testünk egészségének megőrzése. Itt most arra biztatnánk Önöket, hogy figyeljenek a lelkükre is. Hagyjanak önmagukra elég időt, hogy észrevegyék a lélek fájdalmát, a lélek terhét, amit egyedül cipelnek. A probléma, a konfliktus, a kétségbeesés és a kilátástalanság érzete éppen úgy része az életünknek, ahogy a siker, és az öröm is. Ez utóbbiakat a maguk természetes módján osztjuk meg a környezetünkkel. A problémáinkat, kudarcainkat próbáljuk elleplezni, magunkba tartani. Ne tegyék! Forduljanak vele őszintén barátaikhoz, a társukhoz, bizalmasukhoz vagy akár hozzánk. Nem ígérünk azonnali megoldást, de ígérünk odafigyelést, nyitottságot és minden segítséget annak érdekében, hogy a holnap jobb legyen a mánál


Kozma Anita

Párkapcsolati szakértő

Célom, segíteni a párkapcsolati problémával küzdő pároknak, hogy kapcsolatukban ismét a boldogságé és harmóniáé legyen a főszerep. Hiszem, hogy minden problémára van megoldás, azonban sok esetben egy kívülálló harmadik fél, objektívebben tud segíteni a probléma megoldásának megtalálásában.


Dr. Karl Dóra

Life coach,mediátor
Család-gyereknevelési, életvezetési tanácsadó

Coachként és mediátorként is arra törekszem,hogy vendégeim megtalálják azt az egyensúlyt az életükben, ami nyitottá és elfogadóvá teszi őket, de nem gátolja őket semmilyen érdemi változtatásban sem.