Kozma Anita
Párkapcsolati szakértő

Minden ember életében előfordulnak nehézségek, krízisek. Vannak kisebb problémák amelyeken könnyebben át tudunk lépni, a meglévő tudásunkkal, tapasztalatainkkal fel tudjuk dolgozni. Azonban adódhatnak olyan élethelyzetek, ahol a jól bevált stratégiák nem működnek vagy nem voltunk még ilyen nehéz helyzetben és nem tudunk megoldást találni a kialakult problémára.
Hiszem, hogy minden helyzetre van megoldás. 
Ha egyedül nem megy, egy külső, objektív személy mindig sokat segít és olyan megoldásokra vezet, ami talán magunktól nem jutott eszünkbe.
Szakmai hitvallásomhoz a személyközpontú szemlélet áll a legközelebb, fontosnak tartom az empátiás megértést, önismeretet. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk önmagunk megértésére, és arra, hogy mozgósítsuk a bennünk rejlő tartalékokat a fejlődés és a pozitív változás eléréséhez.

Bátran fordulhat hozzám az alábbi problémák esetén:

- Féltékenység
- Önértékelési problémák, alacsony önbizalom
- Szorongások, aggodalmak, félelmek
- Konfliktuskezelés
- Stresszes élethelyzet
- Változások kezelése
- Kiégés

Teljes titoktartás mellett biztosítom Önnek a legjobb megoldásra való rávezetést.​

Párkapcsolati válságon szinte mindenki átesik, viszont segítség nélkül gyakran egy olyan kapcsolat megszakítása mellett döntünk, ami még menthető lenne, de sajnos erre már akkor jövünk rá, amikor a helyzet visszafordíthatatlan.

Az egyéni konzultációt azoknak ajánlom, akik négyszemközti beszélgetés keretén belül szeretnének a saját problémáikkal megküzdeni, vagy úgy érzik, hogy olyan problémájuk van, amelyet senki mással nem szeretnének megosztani.

Média megjelenések

Hegyvidék TV - minőségi idő

Vélemények

F.Olivér

"Nagyon köszönöm Anita, hogy segítettél túllépni a problémáimon. Az én történetem röviden: Elhagyott a barátnőm egyik percről a másikra,ami óriási pofonként érintett, nem számítottam rá. Padlóra kerültem, nem tudtam feldolgozni. Egy rendezvényen találkoztam Anitával és már az első percben nagyon szimpatikus volt, nagyon nyiltan tudtam Vele beszélgetni, megnyugtató volt számomra. Amikor megtudtam, hogy párkapcsolati tanácsadó tudtam, hogy el kell mennem. 5 alklommal voltam, a tanácsadások során nagyon sok mindent átbeszéltünk, nem voltak tabu témák, nem kellett szoronganom, tudtam, hogy elmodhatok neki mindent ami a szívemet nyomja. Rengeteg hasznos ötletet, tippet kaptam tőle. Most már teljesen túl vagyok a szakításon, pozitívan állok a Hölgyekhez, nyitott vagyok egy új kapcsolatra."

R.M:

"Rádöbbentem, mennyire önző voltam, mennyire nem figyeltem rá és ezen sikerült változtatni. Újra boldog a házasságunk!"  

R.Zs:

"Nem gondoltam, hogy bármit segíthet ez a párkapcsolati tanácsadás, de a férjem kedvéért adtam neki egy esélyt. És milyen jól tettem! Újból oda tudunk egymásra figyelni. Meg tudtuk menteni a házasságunkat. Sőt! Erősebb mint valaha.
Köszönöm. Köszönjük! :) "  

K.O:

"Megértettük egymás gondolkodásmódját, nézőpontjait és az elfogadás útjára léptünk. Összhang alakult ki köztünk, olyan érzések gyúltak bennem a párom iránt ami a 10 év alatt csak kevésszer. Megtanultam kimondani, hogy szeretlek elpirulás nélkül, őszintén. Megtanultuk szeretni és értékelni egymást."

Kapcsolat