Tippek a tökéletes első randihoz!  


Az öltözködés és a smink tényleg olyan fontos?

Az első benyomást a külsőnk határozza meg. Amikor az első találkára készülünk, olyan ruhát viseljünk, amiben jól érezzük magunkat és biztosan tudjuk, hogy jól áll, tükrözi az egyéniségünket. Amennyiben bizonytalanok vagyunk, kérjük ki barátnőnk segítségét, a ruha kiválasztása egy jó csajos program is lehet.
Mindig az alkalomhoz illően válassz ruhát, egy romantikus sétához nem túl előnyös magassarkú cipőt választani. Legyünk csinosak, de ne kihívóak, ugyanez igaz a sminkre is. Az ápolt megjelenés, visszafogott smink a legideálisabb az első találkozásra. Ne próbáljunk másnak látszani, mint akik vagyunk, adjuk önmagunkat.

Miről beszéljünk és miről ne?

Rengeteg téma van, amiről beszélhetünk az első randi során. Legyünk lazák, ne görcsöljünk, mert ezt a másik fél is megérzi és ő is feszélyezve érezheti magát. Beszélhetünk munkáról - ki mivel foglalkozik-, hobbikról, gasztronómiáról, közös barátokról, kultúráról, hírekről, olyan témákról, amik minket is érdekelnek, amiről szívesen beszélünk. Érdeklődjünk randipartnerünk felől, hallgassuk meg, tegyünk fel neki kérdéseket, hogy a beszélgetés párbeszéd legyen. Az exekről szóló történeteket jobb, ha elkerüljük az első randin, valamint a problémáink átbeszélését is kerüljük! Próbáljunk meg pozitív témákról beszélni legyünk kedvesek és mosolyogjunk sokat.

Mit együnk az első randin? 

Tényleg csak saláta lehet a menü? Együnk azt, amit szeretünk, és ne csak csipegessünk. Ha salátára vágyunk, akkor együnk salátát, ha másra, akkor inkább válasszunk más ételt. Amit viszont kerüljünk azok a kellemetlen szagú ételek, nem tudhatjuk, hogy alakul a randi további része, lehet, elcsattan az első csók.Mit tegyünk, ha valamiért nem szimpatikus az illető?Ha úgy érezzünk, hogy nem szeretnénk többet találkozni a randi partnerünkkel, mondjuk meg őszintén. Ne hitegessük a másikat az őszinteség a legjobb és legkorrektebb megoldás ebben az esetben is.
Összességében a társkeresés elvileg egy jó móka. Nem szabad, hogy úgy érezzük egyetlen randevún, vagy éppen több találkán múlik a jövőnk.

A randevúzás célja ennél sokkal egyszerűbb: ez egy alkalom arra, hogy megismerjünk valakit és megadjuk a lehetőséget a másiknak, hogy bepillantást nyerjen a mi személyiségünkbe, világunkba, hogy aztán eldönthessük, szeretnénk-e egymással több időt eltölteni.

Ismerje meg párkapcsolati szakértőnket Kozma Anitát!

Küldjön üzenetet