Egyéni tanácsadás

Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan problémák, krízishelyzetek amikor úgy érzi egyedül már nem képes megküzdeni a kialakult helyzetek kezelésével, és egy kívülálló segítségére van szüksége. A krízishelyzetek sokszor úgy jelentkeznek, hogy a problémák sokasodnak és a korábban bevált problémamegoldási eszközökkel nem képes túllépni az adott élethelyzeten ezáltal reménytelennek, tehetetlennek élni meg a mindennapokat.

Az egyéni konzultációt azoknak ajánlom, akik négyszemközti beszélgetés keretén belül szeretnének a saját problémáikkal megküzdeni, vagy úgy érzik, hogy olyan problémájuk van, amelyet senki mással nem szeretnének megosztani.

Hogy zajlik a tanácsadás? Első találkozás alkalmával megismerjük egymást, felmérjük az adott élethelyzet kríziseit, megbeszéljük a konzultáció célját, körülbelül hosszát, és gyakoriságát. Az egyéni konzultáció időtartama 60 perc, megbeszélés alapján hetente vagy kéthetente történik.

Az egyéni tanácsadásokat érintő témakörök a teljesség igénye nélkül: 

Párkapcsolati nehézségek

Kapcsolati ambivalencia, féltékenység, megcsalás, szakítás feldolgozása

Munkahelyi nehézségek

Munkahelyi stressz, erőnkön felüli elvárások, túl nagy nyomás, felelősség.

Kommunikációs nehézségek

Konfliktuskezelési nehézségek

Változások kezelése

Elakadások, krízishelyzetek


Ha úgy érzi, megérett a helyzet egy beszélgetésre, akkor forduljon hozzám bizalommal! 

Kozma Anita

Párkapcsolati tanácsadó

Minden ember életében előfordulnak nehézségek, krízisek. Vannak kisebb problémák amelyeken könnyebben át tudunk lépni, a meglévő tudásunkkal, tapasztalatainkkal fel tudjuk dolgozni. Azonban adódhatnak olyan élethelyzetek, ahol a jól bevált stratégiák nem működnek vagy nem voltunk még ilyen nehéz helyzetben és nem tudunk megoldást találni a kialakult problémára.

Hiszem, hogy minden helyzetre van megoldás. 
Ha egyedül nem megy, egy külső, objektív személy mindig sokat segít és olyan megoldásokra vezet, ami talán magunktól nem jutott eszünkbe.


Szakmai hitvallásomhoz a személyközpontú szemlélet áll a legközelebb, fontosnak tartom az empátiás megértést, önismeretet. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk önmagunk megértésére, és arra, hogy mozgósítsuk a bennünk rejlő tartalékokat a fejlődés és a pozitív változás eléréséhez. 

Teljes titoktartás mellett biztosítom Önnek a legjobb megoldásra való rávezetést.​ 

Vélemények


F.Olivér


"Nagyon köszönöm Anita, hogy segítettél túllépni a problémáimon. Az én történetem röviden: Elhagyott a barátnőm egyik percről a másikra,ami óriási pofonként érintett, nem számítottam rá. Padlóra kerültem, nem tudtam feldolgozni. Egy rendezvényen találkoztam Anitával és már az első percben nagyon szimpatikus volt, nagyon nyiltan tudtam Vele beszélgetni, megnyugtató volt számomra. Amikor megtudtam, hogy párkapcsolati tanácsadó tudtam, hogy el kell mennem. 5 alklommal voltam, a tanácsadások során nagyon sok mindent átbeszéltünk, nem voltak tabu témák, nem kellett szoronganom, tudtam, hogy elmodhatok neki mindent ami a szívemet nyomja. Rengeteg hasznos ötletet, tippet kaptam tőle. Most már teljesen túl vagyok a szakításon, pozitívan állok a Hölgyekhez, nyitott vagyok egy új kapcsolatra." 

T.Laura


"Úgy éreztem, hogy 4 évvel a megismerkedésünk után nem ment a kommunikáció a férjemmel. Sajnos erről egyikünk sem vett tudomást és egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy a szétválást fontolgatjuk. Ekkor kerestem meg Anitát, aki nagyon megértően állt a problémánkhoz.

Először csak egyedül látogattam meg, később sikerült a férjemet is rávenni. Sokat tanultunk a kommunikáció fontosságáról amit nap mint nap gyakorlunk kapcsolatunkban. Mára teljes az összhang közöttünk, boldogok vagyunk együtt!"

Díjazás


Egyéni konzultáció

60 perc/alkalom

10 000 Ft

Párkapcsolati konzultáció

90 - 120 perc/alkalom

15 000 Ft

Kapcsolat


Cím:

1074 Budapest, Vörösmarty u. 4/a,
21-es kapucsengő

Telefon:

+36-70-886-0819

E-mail:

info@kozmaanita.hu

Küldjön üzenetet