Csók hiánya a párkapcsolatban

Ha hosszú távú párkapcsolatban gondolkodsz, nem elégséges csupán a viszony kezdeti korszakában jól teljesítened, annál inkább fontos a kapcsolat folyamatos fenntartása. Attól, hogy megnyerted a hőn áhított partnert a heves párnacsaták között, még koránt sem jelenti, hogy nyugodtan visszavonuló hadműveletet hajthatsz végre.

A kapcsolatok bimbózó korszakában még olyan erős a vágyakozás, hogy szinte magától történik minden. De ha egy stabil és jól működő párkapcsolat a cél, akkor tenni is kell érte és a továbbiakban sem engedheted el magad teljesen. Így van ez a csókokkal is, melyeknek se eleje se vége nincs a kapcsolatok kezdetén. A későbbiekben sokan arra panaszkodnak, hogy bizony elmarad a kényeztető vagy vágykeltő csókolózás. Ez azért is baj, mert egy érzéki csókolózás beindítja és fokozza a szexuális vágyat, így elmaradása alááshatja a párkapcsolatot is. Általában a nők érzik jobban ennek hiányát, és hogy nélküle nem is lehet teljes a szexuális együttlét. Számukra fontos testük és lelkük felkészítése egyaránt, hiszen ez lehet az alapja orgazmusuknak is. Ezért tartják fontosnak erogén zónáik kényeztetését is. Míg a férfiak többsége jól el van csókok nélkül akár a szexuális együttlét során is. Ámbár célirányosan csókokkal vagy öleléssel jelezhetik partnerük számára, hogy ha szexet szeretnének.

Sok nő eltávolodásként éli meg kapcsolatában a csókolózás vagy ölelgetés és simogatás hiányát, azt gondolván, hogy ő már nem olyan fontos a párjának. Pedig az érzéki csókolózás intimebbé teheti a kapcsolatokat és nagyon jó alapot nyújt előjáték közben a boldog szexuális együttlétekhez is.

Ismerje meg párkapcsolati szakértőnket Kozma Anitát!

Kapcsolat

Cím:

1074 Budapest, Vörösmarty utca 4/a

Telefon:

+3670 886 0819

E-mail:

info@kozmaanita.hu