Kozma Anita
Házassági tanácsadó, párkapcsolati szakértő

Mit kaphat tőlem, mint párkapcsolati tanácsadótól?

Hiszem, hogy minden helyzetre van megoldás és mindent meg lehet oldani békésen. Ha egyedül nem megy, egy külső, objektív személy mindig sokat segít és olyan megoldásokra vezet, ami talán magunktól nem jutott eszünkbe. Egy válásnál fontos, hogy közös gyermekünk a legkisebb mértékben se sérüljön, fontos, hogy meg tudjon maradni párunkkal a jó viszony, még, ha külön vállnak útjaink akkor is.

Párkapcsolati válságon szinte mindenki átesik, viszont segítség nélkül gyakran egy olyan kapcsolat megszakítása mellett döntünk, ami még menthető lenne, de sajnos erre már akkor jövünk rá, amikor a helyzet visszafordíthatatlan. Vagy egy olyan kapcsolatot tartunk fent, ami már nem a boldogságunkat szolgálja.

Célom, segíteni a párkapcsolati problémával küzdő pároknak, hogy kapcsolatukban ismét a boldogságé és harmóniáé legyen a főszerep. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki megtisztel bizalmával és hozzám fordul tanácsadásért!

Teljes titoktartás mellett biztosítom Önnek a legjobb megoldásra való rávezetést.​

BŐVEBBEN A PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁSRÓL

Média megjelenések

Hegyvidék TV - minőségi idő

Vélemények

F.Olivér

"Nagyon köszönöm Anita, hogy segítettél túllépni a problémáimon. Az én történetem röviden: Elhagyott a barátnőm egyik percről a másikra,ami óriási pofonként érintett, nem számítottam rá. Padlóra kerültem, nem tudtam feldolgozni. Egy rendezvényen találkoztam Anitával és már az első percben nagyon szimpatikus volt, nagyon nyiltan tudtam Vele beszélgetni, megnyugtató volt számomra. Amikor megtudtam, hogy párkapcsolati tanácsadó tudtam, hogy el kell mennem. 5 alklommal voltam, a tanácsadások során nagyon sok mindent átbeszéltünk, nem voltak tabu témák, nem kellett szoronganom, tudtam, hogy elmodhatok neki mindent ami a szívemet nyomja. Rengeteg hasznos ötletet, tippet kaptam tőle. Most már teljesen túl vagyok a szakításon, pozitívan állok a Hölgyekhez, nyitott vagyok egy új kapcsolatra."

R.M:

"Rádöbbentem, mennyire önző voltam, mennyire nem figyeltem rá és ezen sikerült változtatni. Újra boldog a házasságunk!"  

R.Zs:

"Nem gondoltam, hogy bármit segíthet ez a párkapcsolati tanácsadás, de a férjem kedvéért adtam neki egy esélyt. És milyen jól tettem! Újból oda tudunk egymásra figyelni. Meg tudtuk menteni a házasságunkat. Sőt! Erősebb mint valaha.
Köszönöm. Köszönjük! :) "  

K.O:

"Megértettük egymás gondolkodásmódját, nézőpontjait és az elfogadás útjára léptünk. Összhang alakult ki köztünk, olyan érzések gyúltak bennem a párom iránt ami a 10 év alatt csak kevésszer. Megtanultam kimondani, hogy szeretlek elpirulás nélkül, őszintén. Megtanultuk szeretni és értékelni egymást."

Kapcsolat