Dr.Karl Dóra

Life coach,mediátor

Család-gyereknevelési, életvezetési tanácsadó

Karl Dóra vagyok. Pontosan olyan átlagos problémákkal küzdő ember az átlagos életében, mint Ön aki ezeket a sorokat olvassa. Ahogy mindenkinek, nekem is tele van problémával, nehézséggel, döntéshelyzettel , kétellyel és persze egy csomó örömmel is az életem.

A hosszú évek tapasztalata alapján a különbség köztem és mások között az, hogy mindezt hogyan kezelem. Tudatosan, magam irányítva a saját életem, mérlegelve a helyzetet - mire vagyok befolyással és mire nem - elhatározásokra jutok és megpróbálom több kevesebb sikerrel ezeket végre is hajtani. A megváltoztathatatlan nem akarom tragédiaként kezelni, mert búskomorrá teszi a jövőmet és az évek során azt is megtanultam, hogy amit valakinek adok azt mindig valahonnan vagy valakitől elveszem. Megpróbálom derűvel, határozottsággal és felelősséggel terelni a jó irányba a gyerekeimet, józansággal szemlélve egyre törekvő önállóságukat. Mindez nem egyszerű - de amit én tudok, azt átadom másnak is, mert igazából hiszem, hogy a mindez tanulható, akár elfogadással- akár változtatni akarással éljük a napjainkat.
Coachként és mediátorként is arra törekszem,hogy vendégeim megtalálják azt az egyensúlyt az életükben, ami nyitottá és elfogadóvá teszi őket, de nem gátolja őket semmilyen érdemi változtatásban sem. Hiszek benne, hogy mindent meg kell tennünk a céljainkért, de fontos annak a felismerése, hogy mikortól hiábavaló.
Ha van kedve beszélgethetünk, kitalálhatjuk, megkereshetjük a lehetőségeket, a következő lépést, legyen szó a nagyszájú és hálátlan kamaszról, a hirtelen szembeötlő idő múlásáról, a feleslegessé válásunk felismeréséről, az önbizalmunk elvesztéséről, a félelmeinkről, veszteségeinkről vagy akár csak az el nem mert hinni boldogságunkról. Én készen állok. És Ön?

Kapcsolat